Bell Schedule

Regular 
Time Minutes Period
8:00
First Bell- Building And Report To First Period
8:05 - 8:10 5 Minutes  Pledge, Announcements, & Attendance
8:10- 9:00 50 Minutes 1st Period
9:04-9:54 50 Minutes 2nd Period
9:58-10:48 50 Minutes 3rd Period
10:52- 11:42 50 Minutes 4th Period
11:46-1:47 121 Minutes 5th Period
  * 11:42-12:30  48 Minutes 1st Lunch(see separate ninth grade lunch schedule) 
  * 12:32-12:56 24 Minutes 2nd Lunch
  * 12:58-1:22 24 Minutes 3rd Lunch
  * 1:24-1:48 24 Minutes 4th Lunch
 1:51-2:41 50 Minutes 6th Period
2:45-3:35 50 Minutes 7th Period

 

Activity
Time  Minutes Period
8:00
First Bell- Building And Report To First Period
8:05 - 8:10 5 Minutes Pledge, Announcements, & Attendance
8:10- 8:58 48 Minutes 1st Period
9:02-9:50 48 Minutes 2nd Period
9:54-10:42 48 Minutes 3rd Period
10:46-11:34 48 Minutes 4th Period
11:38-1:36 118 Minutes

5th Period

  * 11:34-12:22 48 Minutes 1st Lunch(see separate ninth grade lunch schedule) 
  * 12:24-12:48 24 Minutes 2nd Lunch
  * 12:50-1:14 24 Minutes 3rd Lunch
  * 1:16-1:40 24 Minutes 4th Lunch
 1:40-2:28 48 Minutes 6th Period
2:32-3:20 50 Minutes 7th Period
3:20-3:35 15 Minutes Activity

 

60% Day
Time Minutes Period
8:00
First Bell- Building And Report To First Period
8:05 - 8:33 28 Minutes 1st Period/Pledge, Announcements, & Attendance
8:37- 9:04 27 Minutes 2nd Period
9:08-9:35 27 Minutes 3rd Period
9:39-10:06 27 Minutes 4th Period
10:10- 12:08 118 Minutes 5th Period
 * 10:06-10:54 48 Minutes 1st Lunch
 * 10:56-11:20 24 Minutes 2nd Lunch 
 * 11:22-11:46 24 Minutes 3rd Lunch
 * 11:48-12:12 24 Minutes 4th Lunch
12:12-12:39 27 Minutes 6th Period
12:43-1:10 27 Minutes  7th Period