sm
 

 

Regular 
Time Minutes Period
8:00
First Bell- Building And Report To First Period
8:05 - 8:15 10 Minutes  Pledge, Announcements, & Attendance
8:15- 9:10 55 Minutes 1st Period
9:15-10:10 55 Minutes 2nd Period
10:15-11:10 55 Minutes 3rd Period
11:15-12:35 80 Minutes 4th Period
  * 11:15-12:05  50 Minutes 1st Lunch(see separate ninth grade lunch schedule) 
 12:40-1:35 55 Minutes 5th Period
1:40-2:35 55 Minutes 6th Period
2:40-3:35 55 Minutes 7th Period 

Grades 9 Activity/Pep Rally

Time

Minutes

Period

8:00

 

First Bell-Enter Building and Report to First Period

8:05-8:10

5 Minutes

Pledge, Announcements, & Attendance

8:10-9:00

50 Minutes

1st Period

9:05-9:55

50 Minutes

2nd Period

10:00-10:50

50 Minutes

3rd Period

10:55-12:15

80 Minutes

4th Period

*10:55-11:45

50 Minutes

1st Lunch (see separate ninth grade lunch schedule)

12:20-1:10

50 Minutes

5th Period

1:15-2:05

50 Minutes

6th Period

2:10-3:00

50 Minutes

7th Period

3:00-3:35

50 Minutes

Activity



Grades 9 60% (Percent) Day

Time

Minutes

Period

8:00

 

First Bell-Enter Building and Report to First Period

8:05-8:40

35 Minutes

1st Period/Pledge, Announcements, Attendance

8:45-9:17

32 Minutes

2nd Period

9:22-9:54

32 Minutes

3rd Period

9:59-11:19

80 Minutes

4th Period

*10:00-10:40

40 Minutes

1st Lunch (See separate ninth grade lunch schedule)

11:24-11:56

32 Minutes

5th Period

12:01-12:33

32 Minutes

6th Period

12:38-1:10

32 Minutes

7th Period